Profielschets

Mijn karakter in een notendop: ik ben een pragmatische doorzetter met goede communicatieve eigenschappen en voorzien van een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsbesef. Mijn glas is nooit half leeg, ik heb gevoel voor humor, ben veelzijdig, integer, betrokken, loyaal en enthousiast.

Mijn creatieve brein denkt altijd in oplossingen, zowel binnen als buiten de kaders. Ik ben zeer breed geïnteresseerd en maak mezelf materie en vaardigheden razendsnel eigen. Mijn doelen zijn glashelder en eventuele obstakels op mijn pad vormen de uitdaging die ik nodig heb.

Als je het aandurft met mij in zee te gaan – en daar is weinig moed voor nodig – mag je erop vertrouwen dat ik bovengenoemde eigenschappen optimaal zal laten gelden. Voor de goede orde: ik geloof niet in perfectie, omdat er altijd ruimte is voor verbetering.

Tuurlijk. Ik heb ook mijn mindere kanten. Maar hé, ik probeer mezelf hier te verkopen, dus laat ik een uitgebreide opsomming daarvan achterwege. Mocht je evengoed nieuwsgierig zijn naar mijn “dark sides”, dan wil ik deze onder het genot van een kopje koffie best komen toelichten.

juni 30, 2017